Spa Psychologie - Alphen aan den Rijn

Vragenlijsten

Meestal zullen wij u enkele vragenlijsten aanbieden bij aanvang en gedurende het zorgtraject. Wij stellen het zeer op prijs als u deze vragenlijsten invult. Dit kan meestal vanaf uw computer thuis maar eventueel ook bij ons op de praktijk.

U ontvangt inloggegevens per e-mail en vervolgens een automatisch bericht telkens wanneer er een nieuwe vragenlijst klaarstaat. Dit bericht bevat een link waarmee u kunt inloggen in ons systeem. Het is mogelijk dat de een vragenlijst eenmalig wordt afgenomen of juist op meerdere momenten gedurende een zorgtraject. Ook wanneer uw zorgtraject al is afgesloten stellen wij het zeer op prijs wanneer u een aangeboden vragenlijst invult. Het gaat dan om een eindmeting.

De resultaten geven uw zorgverlener inzicht in de problematiek en het verloop van de behandeling. Onderzoeksresultaten kunnen gebruikt worden voor statistiek, wetenschappelijk onderzoek, en kwaliteitsverbetering. Deze gegevens worden altijd geanonimiseerd en zijn nooit te herleiden naar een persoon.